Terugbelverzoek

  WordPress specialist Groningen.

  Tekening van een WordPress specialist met de Martinitoren in Groningen Hi! Wil jij graag een WordPress website laten maken door een WordPress specialist uit Groningen? Dat kan natuurlijk! 😊 89design helpt je graag bij het maken van een professionele, gebruiksvriendelijke en functionele website. Of je nu een website wilt voor je bedrijf, blog of webshop, 89design heeft de expertise om het voor elkaar te krijgen! Samen kijken we naar jouw doelen en wensen en vertalen dit naar een unieke en effectieve website.

  20% van alle websites in de wereld is met WordPress gebouwd!

  Je kent de naam WordPress, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. Maar, wist je dat WordPress één van de meest populaire content management systemen (CMS) ter wereld is? Ongeveer 20% van alle websites in de wereld is met WordPress gebouwd! Het is dus niet verwonderlijk dat veel bedrijven en organisaties kiezen voor WordPress als platform voor hun website.

  Wereldwijd gebruik van WordPress

  WordPress wordt wereldwijd gebruikt door miljoenen mensen en bedrijven. Het is beschikbaar in meer dan 70 talen en heeft een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van het platform. Dit maakt WordPress een betrouwbaar en flexibel CMS om mee te werken.

  Waarom zou je kiezen voor WordPress?

  Hier zijn nog een aantal redenen waarom je voor WordPress zou moeten kiezen (nou ja.. je moet natuurlijk niks! je mag! 😉):

  1. Flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit

   Een groot voordeel van een WordPress website is de flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit. Als WordPress specialist in Groningen kunnen wij jouw website volledig op maat maken en aanpassen naar jouw wensen. Dit betekent dat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook perfect aansluit bij je bedrijf en doelgroep.

  2. Gebruiksvriendelijk CMS systeem

   WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Dit betekent dat je als gebruiker makkelijk zelf teksten en afbeeldingen kunt toevoegen of wijzigen. Hierdoor kun je zelf eenvoudig je website up-to-date houden zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt.

  3. Zoekmachine vriendelijk

   Een ander voordeel van een WordPress website is dat deze zoekmachine vriendelijk is. Dit betekent dat je website hoog kan scoren in zoekmachines zoals Google. Hierdoor wordt je website beter gevonden door potentiële klanten en kun je meer bezoekers genereren.

  4. Makkelijk te onderhouden

   Tot slot is een WordPress website makkelijk te onderhouden. Als WordPress specialist in Groningen zorgen wij ervoor dat je website altijd up-to-date is en goed blijft functioneren. Hierdoor heb je zelf geen omkijken naar het technische gedeelte van je website en kun jij je volledig richten op andere belangijke zaken van je bedrijf of organisatie.

  Doelgerichte WordPress website laten maken

  Één van de belangrijkste pijlers van een professionele WordPress website is misschien wel dat het doelgericht is. Wat is het doel van je website: Wil je graag dat de bezoeker een offerte aanvraagt via jouw website? Of wil je graag producten verkopen? Voordat je een WordPress website laat maken, is het aan te raden om hier goed over na te denken. Jouw website zou één (of meer) van de volgende doelen na kunnen streven:

  • Service bieden
  • Merkverhaal vertellen
  • Naamsbekendheid genereren
  • Producten verkopen
  • Informeren
  • Leads genereren

  WordPress website laten maken Groningen

  Heb je al een beetje een idee hoe jouw WordPress website er uit moet komen te zien? Of helemaal niet? Samen komen we er vast wel uit!

  Neem contact op met 89design 💚 WordPress specialist

  Vul het onderstaand offerte formulier in voor een vrijblijvende prijsopgave. Wil je graag de mogelijkheden bespreken over de telefoon? Dan kun je kiezen om een terugbelverzoek aan te vragen bovenaan de pagina.

  Offerte aanvragen.

  Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Velden met een (*) zijn verplicht.